Safetech Fence

Safetech Fence is hét product om spoorwerkers de juiste fysieke bescherming te bieden bij werkzaamheden op of nabij het spoor. Het is innovatief, arbeids- en milieuvriendelijk en efficiënt in logistiek. Het bedrijf Rail Safety Constructions (RSC) richt zich vanaf 2011 op de Nederlandse en Belgische markt met het product Safetech Fence. Safetech Fence heeft een Nederlands productcertificaat van RailAlert en is gecertificeerd door Aboma Rail.

Tegenwoordig voldoet onze gepatenteerde Safetech Fence aan de (Europese) norm NEN-EN16704 2-2 welke is gecertificeerd door DB Systemtechnik in München. Sinds 2018 zijn oprichter E. van ’t IJssel en Ten Hove Advies & Support (THAS) een samenwerking aangegaan waarbij THAS het bedrijf RSC heeft overgenomen. Naast de Safetech Fence heeft RSC zich in de loop der jaren verder toegespitst op een breed scala aan accessoires en werkplekbeveiligingsmiddelen. Met behulp van de door ons ontwikkelde karren kan het materiaal snel over de baan worden verplaatst en vervolgens snel en eenvoudig worden gemonteerd. Slimme tools maken het mogelijk om op wisselpunten (turn outs) door te bouwen en in geval van nood vluchtmogelijkheden in de slagbomen te creëren.

Onze Safetech Fence kan op bijna elk type rail worden geïnstalleerd.

Liggers
Hefboom
Staander schakelpunt
Verlenging

Accessoires

Transporting
Spoorwagen
ATWS SAEG Houder
ATWS Zöllner Houder

Overig

Stopbord
Schakelpunt klem
Tijdelijke snelheidsborden

Downloads

Safetech Fence Demo (NL)
Safetech Fence Demo (UK)
Safetech Fence Demo (DE)

Contact

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij hechten veel waarde aan snelle communicatie en nemen zo snel mogelijk contact met u op.